Menczer Tamás: Azért támadják Magyarországot, mert nemet mondunk a háborúra! + videó

Abir Al-Sahlani és Alice Bah Kuhnke svéd politikusok támadására reagált az államtitkár.

2024. 01. 16. 14:30
MENCZER Tamás
Páty, 2023. december 15. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelõs államtitkára, a térség fideszes országgyûlési képviselõje beszédet mond a Páty és az M1 autópálya csomópont közötti összekötõ út és kapcsolódó létesítményeinek átadásán Pátyon 2023. december 15-én. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára legújabb videójában arról beszél, hogy svéd politikusok, Abir Al-Sahlani és Alice Bah Kuhnke támadják Magyarországot.

Abir Al-Sahlani azt állítja, hogy a magyar kormány radikális politikai eszméket követ.

Helyben vagyunk, újra fasisztáznak minket azért, mert nemet mondunk a bevándorlásra. 

– mondja Menczer Tamás. 

Szerinte a két politikus azt akarja, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Menczer Tamás szerint akárhogyan is támadják az országot ők és a társaik,  Magyarország továbbra is nemet mond a bevándorlásra, Magyarország nem lesz bevándorlóország, és továbbra is nemet mond a háborúra. 

Kiemelte azt is, hogy a magyarok tűzszünetet, béketárgyalásokat és békét akarnak. 

Borítókép: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.