Elon Musk: Ez őrültség! + videó

Több mint ezren foglalták el a New York-i Városháza parkot, hogy tiltakozzanak az életkörülményeik ellen, állandó lakhatást követelve. A techmilliárdos az Egyesült Államokat sújtó illegális bevándorlásról rövid, de velős véleményt fogalmazott meg.

2024. 04. 17. 13:30
10th Annual Breakthrough Prize Ceremony
Elon Musk 2024. április 13-án. (Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto az AFP-n keresztül) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

7,2 millió illegális bevándorló érkezett az Egyesült Államokba a Biden-kormányzat alatt, mutatja egy migrációellenes tüntető.

Több mint 36 állam lakossága alig több mint három év alatt!

– írja bejegyzésében Elon Musk az amerikai államokra célozva.

Mivel magam is bevándorló vagyok, nagyon is támogatom a legális bevándorlást, de az, hogy több millió, át nem vizsgált ember illegálisan lépjen be az Egyesült Államokba, őrültség

– tette hozzá.

Közben több mint ezer illegális migráns foglalt el egy New York-i parkot, hogy ezzel tiltakozzanak a hajléktalanszállókra való küldésük ellen, állandó lakhatást követelve.

Migránscsoportok több száz kilométert gyalogolnak a Chihuahua és Ciudad Juarez közötti autópályán, hogy elérjék az Egyesült Államokat a mexikói Chihuahuában 2024. április 12-én. (Fotó: Anadolu/AFP/Christian Torres)
Migránscsoportok több száz kilométert gyalogolnak a Chihuahua és Ciudad Juarez közötti autópályán, hogy elérjék az Egyesült Államokat a mexikói Chihuahuában. Fotó: Anadolu/AFP/Christian Torres

Soha nem látott migrációs nyomás terheli az USA déli határát. Az illegális bevándorlók folyamatos érkezése próbára teszi a hatóságok teherbíró képességét is. 

Joe Bident és az amerikai vezetést heves bírálatok érték a republikánus politikusok részéről is, mert tömegével engedik szabadon a migránsokat az USA-ban.

 

Borítókép: Elon Musk (Fotó: Image Press Agency /NurPhoto)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.