Klippremier: Azahriah-val zenélt, most szólóban tér vissza +videó

2023 év végén, amikor Zsédával, Azahriah-val és Váczi Eszterrel egy stúdióba vonult producerként BariLaci, már sejthető volt, hogy nem hiábavaló volt a csend az egykor felfedezett előadó szólókarrierje körül. Két év után végre egy ígéretes stílusfrissítéssel tér vissza BariLaci Joker című, videóklipes dalával, amelyben a pop, a kortárs R&B és az elektronikus zene viszik a prímet.

Forrás: Magneoton2024. 04. 17. 17:01
klippremier
Ezzel az új stílussal, dallal és klippel tér vissza BariLaci. Fotó: Koós Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TV2 Sztárban Sztár Leszek! műsorában 2022 októberében láthatta a közönség a tévé képernyőjén, a műsor alatt sajnos egy komolyabb baleset érte a 23 éves, kivételes hangi adottságokkal rendelkező BariLacit.

klippremier
Nem csak új dallal, hanem klippremierrel tér vissza BariLaci (Fotó: Koós Péter)

Ahhoz, hogy a lábam meggyógyuljon, több hónapra volt szükségem. Lehet, hogy fizikálisan hamarabb is sikerült volna, de ezzel a feladattal mentálisan is meg kellett küzdenem, hogy újra teljes biztonsággal a lábamra álljak. Erre az időre úgy gondolom azért is szükség volt, hogy a nagy Sztárban sztáros kavalkád után picit magamba szálljak és megvizsgáljam, hogyan tudnék megújulni zeneileg. Most már teljesen jól vagyok, és pontosan tudom, mit szeretnék, ki vagyok és mit kell tennem

– mesélte az előadó, akit a Dalfutár 9. évadában csíphettünk el legutoljára, amikor az volt a szerepe, hogy Azahriah (dalszerző), Zséda (énekes) és Váczi Eszter (szövegíró) kollaborációját fogja össze producerként.

A visszatérést jelölő, Joker című dal a példa arra, hogy BariLaci megtalálta azt az irányt, amelyben ki tud teljesedni.

– Valami teljesen újat akartam. Populárisat, mégis művészit, nem szokásos elemekkel mind zenében, mind vizuálban. Most úgy érzem, ez az a hangzásvilág, amivel az éneklésben és produceri munkában is a lehető legkreatívabb tudok lenni – mondta el Az ének iskolája egykori felfedezettje, akit korábban A Dalban is láthattunk.

BariLaci új videójában a sötét színek dominálnak (Fotó: Koós Péter)

A felvétel és misztikus hangulatú videóklip egy kártyajátékon keresztül mutat be egy szerelmi konfliktust és éppen annyi űrt hagy zeneileg, hogy mindenki beleláthassa magát és saját kapcsolatát azzal az üzenettel, hogy bármi történjék, az igaz szerelmünknél mindig is mi leszünk a Jolly Joker, ami mindenen felül mutat.

Rengeteg szerzeményem született az elmúlt csöndes időben. Ezekből egyesével szeretnék majd adni a közönségemnek, majd néhány számmal kiegészítve szeretnék egy albumot, amin az összes dal a megújulásomat, és a mostani érzéseimet foglalja majd össze 

– árulta el BariLaci, így a Joker egy jövőbeni lemez első előfutára is egyben.

A klip ma 17 órától elérhető:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.