Schäfer András iszonyatosan „kigyúrja” magát + fotó

Majdnem mesébe illő volt Schäfer András visszatérése a magyar labdarúgó-válogatottba másfél év után, hiszen Törökország ellen 1-0-ra győzött a csapat péntek este, az Union Berlin középpályása végig a pályán volt, jól játszott, ám a gólját les miatt elvették. Szoboszlai Dominik emiatt ugratta is Schäfert, aki szellemesen reagált: iszonyatosan „kigyúrja” magát.

2024. 03. 24. 17:24
20240322__MI_008
Schäfer András visszatért a magyar válogatottba. Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sérülései után 2022 szeptembere óta először játszott a magyar válogatottban a törökök ellen, a gólja pedig mindössze centiken múlott, egy picit a leshatáron túlra lógott, emiatt érvénytelenítették a találatát. Így Szoboszlai maradt a meccs egyetlen góljának a szerzője, aki meg is viccelte csapattársát.

– Lehet, hogy ha a rehabilitációja alatt nem kondizott volna annyit, akkor a válla nem lógott volna be – utalt arra Szoboszlai, hogy les miatt nem adták meg Schäfer gólját.

Erre reagált Schäfer, aki a közösségi oldalán mutatta meg egy vicces képpel, hogy 2026-ra iszonyatosan „kigyúrja” magát, íme:

A magyar válogatott legközelebb Koszovó ellen lép pályára kedden (19.00) a Puskás Arénában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.