A Liverpool sztárja kiakadt, törölte az összes, klubbal kapcsolatos posztját

Megelégelte a személyét ért támadásokat, és Darwin Núnez nagytakarítást végzett a Tottenham elleni vasárnapi győzelem után az éjjel a közösségi oldalán. Az uruguayi csatár törölte az összes Liverpool témájú posztját, ami kemény üzenet az őt rendszeresen kritizáló drukkereknek.

2024. 05. 06. 9:25
SZALAH, Mohamed; NÚNEZ, Darwin
Mohamed Szalah (b) és Darwin Núnez, a Liverpool két legeredményesebb játékosa a jelenlegi idényben. Az uruguayi csatár törölte az összes a klubbal kapcsolatos posztját. Fotó: Jon Super
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool vasárnap 4-2-es győzelmet aratott a Tottenham ellen, mégis balhé van a klubnál. Darwin Núnez megint kihagyott egy nagy helyzetet, ami miatt kapta a kritikákat az online térben, s vélhetően erre adott kemény választ azzal, hogy törölte az összes, Liverpoollal kapcsolatos posztját a hivatalos Instagram-oldaláról.

Darwin Núnez legfrissebb posztjai a közösségi oldalán, teljes egészében a Liverpool nélkül. Fotó: Instagram

Núnez 4,2 millió követővel rendelkező közösségi oldala bekékült, többségében az uruguayi válogatott mezében látható a posztjaiban. Az utolsó elérhető vörös mezes képein pedig még a Benfica játékosaként látható (leszámítva a profilképét). 2022 nyarán 85 millió euróért igazolt a portugál klubtól Jürgen Klopp csapatába.

Ezzel az összeggel Núnez a Liverpool történetének legdrágább igazolása, ám a drukkerek sokszor a szemére vetik, hogy a hatékonysága nem áll összhangban az érte kifizetett összeggel. Az uruguayi csatárral szemben az a legnagyobb kifogás, hogy rengeteg helyzetet elpuskáz, mások viszont azzal érvelnek mellette, hogy nagyon hasznos mezőnymunkát végez.

Núnez az első liverpooli idényében 42 tétmeccsen 15 gólt szerzett, ami rekordigazolásként, középcsatárként több is lehetett volna. A mostani, második angliai évadjában már nem lehet kifogás, hogy be kell illeszkednie, szoknia kell a közeget, de 52 tétmeccsen jelenleg 18 gólnál tart, aminél ugyancsak lehetne sokkal több is neki a kihagyott helyzetei alapján.

Núnez a Liverpool második legeredményesebb játékosa jelenleg

Ugyanakkor Núneznek a 18 gólja mellett van 13 gólpassza is, amivel összességében Mohamed Szalah után a Liverpool második legeredményesebb játékosa az idényben a kanadai táblázat alapján.

A kritikákat most az erősíthette fel újra, hogy Núnez a Tottenham ellen csereként beállva, negyedóra alatt is kihagyott egy nagy helyzetet. Az a bizonyos pohár pedig a jelek szerint betelt az uruguayinál. Kérdés, hogy a jövőjére is kihathat-e a mostani lépése. Sajtóhírek szerint a Barcelona érdeklődik iránta, Liverpoolban pedig Klopp idény végi távozásával nagy átalakulás következhet be, ami a játékoskeretet is érintheti.

Núnez Tottenham ellen kihagyott helyzete:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.