Mbappé egy Real-legenda luxusrezidenciáját veheti meg Madridban

Már régóta szóbeszéd tárgya, hogy Kylian Mbappé, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Paris Saint-Germain csapatánál, elhagyja a francia fővárost, és a Real Madrid együttesénél folytatja a pályafutását. Ezt a hírt erősítik azok a friss sajtóértesülések is, amelyek szerint Mbappé megvásárolja korábbi csapattársa, Sergio Ramos madridi rezidenciáját.

2024. 05. 03. 10:49
MBAPPÉ, Kylian
Barcelona, 2024. április 16. Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa ünnepel, miután büntetõbõl belõtte csapata harmadik gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjének FC Barcelona - Paris Saint-Germain visszavágó mérkõzésén a barcelonai Lluis Companys Stadionban 2024. április 16-án. Fotó: MTI/AP/Emilio Morenatti
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Marca már február végén arról írt, hogy mindenben megállapodott a Real Madrid vezetésével, mi több, már alá is írta a szerződését, öt évre kötelezte el magát a királyi gárdához. Mivel a szezon végén a Paris Saint-Germain csapatánál lejár a szerződése, ezt meg is tehette, nem szegett szabályt. Ám mindezt hivatalosan azóta sem erősítették meg a felek. A 25 éves világbajnok francia támadó a PSG-vel jelenleg a Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt; a franciák az első mérkőzésen szerdán 1-0-ra kikaptak a Borussia Dortmund stadionjában, Mbappé csak kapufáig jutott.

Már csak emlék: Ramos és Mbappé a PSG csapatában. Forrás: X/Madrid Castle

 

A meccs után a médiában újra napirendre került a távozása a Real Madridhoz, és az a hír jelent meg, hogy Mbappé már azt is eldöntötte, hol lakik majd a spanyol fővárosban, ugyanis megvásárolja korábbi PSG-s csapattársa, a spanyol Sergio Ramos madridi rezidenciáját. A 38 éves Ramos jelenleg a Sevilla játékosa, 2021 és 2023 között erősítette a PSG-t, előtte, 2005 és 2021 között pedig a Real Madrid játékosa volt, a királyi gárda legendája. A L’Equipe két hónapja arról írt, kulcsszerepe van abban, hogy Mbappé a Real Madridhoz igazol – ezt nemcsak a spanyolok, hanem a franciák is biztosra veszik. A francia sportlap azt is megszellőztette, hogy Mbappé jó barátját kérte meg, segítsen neki házat találni Madridban, s mivel Sergio Ramos itt több ingatlannal is rendelkezik, az is elképzelhető, hogy az egyiket kibérli majd. Ám a legfrissebb hírek szerint a legszebbet meg is veheti, 18 millió euróért. 

Konkrétan Sergio Ramos La Moraleja-i luxusotthonáról van szó, amely a védő minden igényt kielégítő, 1000 négyzetméteres fő rezidenciája volt Madridban, és ez befektetésnek is tökéletes lehet Mbappé számára. Az ingatlanügyletben a papírokat azonban csak azután írják alá, ha hivatalosan is bejelentik, hogy Kylian Mbappé a Real Madrid játékosa lesz.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.