Több mint egymillióan töltötték ki a járvány utáni életről szóló nemzeti konzultációt

Már 1 millió 35 ezren töltötték ki a járvány utáni életről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet. A válaszadók túlnyomó többsége postai úton küldte vissza véleményét, de sokan éltek az internetes válaszadás lehetőségével is – írta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Magyarország Kormánya.

Forrás: Facebook2021. 08. 18. 15:24
null
Budapest, 2021. július 2. Nemzeti konzultációs ívet tartalmazó levelet dob be a postás a levélszekrénybe egy V. kerületi házban 2021. július 2-án. Ezen a napon Budapesten már meg is kezdték a küldemények kézbesítését; a mintegy 8 millió levelet július végéig viszik ki a háztartásokba. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A konzultáció során minden olyan kérdésről elmondhatjuk a véleményünket, amelyek alapjaiban meghatározzák a járvány utáni életünket.

Ezek közé tartozik a minimálbér-emelés, a hitelmoratórium, vagy a családi adóvisszatérítés. Emellett mindenki elmondhatja a véleményét a gyermekvédelmi törvényről, a migráció elleni fellépésről és a hazai vakcinagyártás ügyéről is.

Mindenkit arra biztatunk, hogy vegyen részt a konzultációban, ezt augusztus 25-ig lehet megtenni 

– zárták soraikat. 

A konzultációt IDE KATTINTVA töltheti ki. 

Borítókép forrása: MTI/Mónus Márton

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.