„Donáth Anna megint megtámadta saját hazáját”

Nem a hazájukért dolgoznak, hanem a finanszírozóiknak.

2024. 04. 18. 18:56
DONÁTH Anna
Budapest, 2024. március 15. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselõje beszédet mond a párt Nagytétényi forradalmi piknik címmel tartott ünnepi megemlékezésén a Nagytétényi Kastélymúzeum parkjában az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 176. évfordulóján, 2024. március 15-én. MTI/Purger Tamás Fotó: Purger Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donáth Anna igazi dollárbalos tempóban megint megtámadta saját hazáját – jelentette ki Hollik István a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője a momentumos politikus azon véleményére reagált így, miszerint a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrejötte sérti a szabad választások elvét.

Kedves képviselő asszony! Az sérti a szabad választások elvét, hogy önöket szőröstül-bőröstül, gyurcsányostul megvették kilóra külföldről

– fogalmazott Hollik István. Hozzátette: úgy indulnak választásokon, hogy nem urai önmaguknak.

Ezért nem a hazájukért dolgoznak, hanem a finanszírozóiknak

– hangsúlyozta a kormánypárti képviselő. Hozzátette: a megrendelői igényeknek megfelelően támogatják a háborút, a brüsszeli migrációs paktumot és a migránsgettókat, és ezért engednék be az iskolákba a genderőrületet is.

Az önök tevékenysége ezért nem csupán a szabad választások elvét sérti, hanem az ország szuverenitását, békéjét és biztonságát is

– mutatott rá Hollik István. 

„Június 9-én egy szabad választáson a magyar emberek el tudják dönteni, hogy kérnek-e a háborúpárti dollárbaloldalból, vagy sem” – jelezte.

Borítókép: Donáth Anna (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.