Orbán Viktor: Új vezetőket Brüsszelbe! + videó

Elegünk van a háborúból, elegünk van a genderpropagandából, Brüsszelben változás kell, jelezte a magyar miniszterelnök a közösségi oldalán.

2024. 04. 17. 13:07
Hungarian Prime Minister Viktor Orban (Source: Facebook/PM Viktor Orban)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A videóban Orbán Viktor így fogalmazott: – Létrehozták az ún, kondicionalitási rendszert, a jogállamisági és kondicionalitási rendszert, amely végül a politikai zsarolás eszközének bizonyult.

Ha nem úgy viselkedsz, ahogy elvárják, akkor nem kapsz pénzt

– mutatott rá a miniszterelnök.

Ursula von der Leyen egyértelműen azt mondta, Magyarország a migrációs politika miatt nem kap pénzt, Magyarország a genderellenes politika miatt nem kap pénzt. Tehát ez politikai zsarolás

– tette hozzá.

– Most olyan vezetőink vannak az Európai Unióban, akik néhány saját maguk által kiválasztott nagy projekttel, mint például a zöldátmenet, az RFF-politika, a migráció, a háborúval és a szankciókkal mind megbuktak.

 

Az Európai Unió jelenlegi vezetésének el kell mennie, és új vezetőkre van szükségünk!

– hangsúlyozta hozzá Orbán Viktor.

 

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.