Kálloy Molnár Péter rangos elismerésben részesült

Tizenegyedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményeit és személyiségeit. A Televíziós Újságírók Díjának idei gálaestjéről Kálloy Molnár Péter is díjjal távozott.

2024. 03. 29. 16:00
Básti Juli és Kálloy Molnár Péter a díjátadón.
Básti Juli és Kálloy Molnár Péter a díjátadón. Forrás: Televíziós Újságírók Díja
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gálaesten tizennégy kategóriában hirdettek nyertest. A HVG, az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, az Origo, a port.hu, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású show-műsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztrorealityt, a legjobb talkshow-t, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, a legjobb női mellékszereplőt, a legjobb férfi mellékszereplőt, valamint most először a legjobb szórakoztató-ismeretterjesztő műsort is.

Kálloy Molnár Péter a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjjal.
Kálloy Molnár Péter a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjjal (Fotó: Facebook/Megafilm)

Kálloy Molnár Péter a Tündérkert sorozatban nyújtott lenyűgöző alakításáért nyerte el a Televíziós Újságírók Díját a Férfi mellékszereplő kategóriában. A színművész Bánffy Dénes karakterét keltette életre a sorozatban.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.