A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Új ajánlatok a mobilpiacon

Cs. A.
1999. 11. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország a világon az egyetlen olyan ország, ahol a mobilszolgáltatók lehetőséget kaptak, hogy mindkét frekvencián (900 és 1800) szolgáltathassanak, ezáltal igazi verseny alakulhasson ki a cégek között. A szolgáltatók nevében Björn J. Flakstad mondott köszönetet a KHVM-nek a versenyfeltételek biztosításáért, a tegnap tartott sajtótájékoztatón. A Pannon GSM elsőként Magyarországon november 15-től vezeti be új szolgáltatását, a Plusz-Nullát. Az előfizetők ezentúl a hagyományos telefonhálózat igénybevétele nélkül is telefonálhatnak külföldre. A rendszer lényege, hogy internetcsatornán keresztül továbbítja a +0-val (000) tárcsázott nemzetközi hívást. Az előfizetőknek nem számítanak fel kapcsolási díjat, és másodperc alapú a számlázás. A rendszert használók az érvényes vezetékes díjhoz képest tízszázalékos, míg a nemzetközi hívásokhoz képest 36 százalékos megtakarítást is elérhetnek. Tegnaptól minden Praktikum-előfizető vásárolhat feltöltésre szolgáló ATM Praktikum-kártyát. A kártyákhoz jelenleg az Euronet Bankomat automatáinál lehet hozzájutni. Egy feltétel van csak: a Praktikum tulajdonosa rendelkezzék VISA vagy EC/MC típusú bankkártyával. A megoldás lényege, hogy ugyanolyan módon lehet ATM Praktikum-kártyát vásárolni, mintha készpénzt vennénk fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.