Alvó sofőr okozott balestet a 81-es úton

Tragikus kimenetelű baleset történt a 81-es főút 23-as kilométerszelvényénél kedden este 6 óra körül.

MNO
2004. 03. 02. 19:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy bolgár személyautó Székesfehérvár irányába haladt Győr felől, amikor a 23-as kilométerszelvényhez érve a sofőr feltehetően elaludt. A Peugeot 406-os személyautó az út jobb oldalán lévő árokba rohant.

Az autó sofőr melletti ülésén ülő hölgy utasa a baleset következtében elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt. A két hátsó utast, egyikük egy ötéves kisgyermek, a Móri kórházba szállították a mentősök.

Az elsődleges információk szerint sérülésük könnyű, nyolc napon belül gyógyuló. A jármű vezetője nem sérült meg. A 81-es főút balesettel érintett szakaszán a helyszínelés alatt egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom. (Objektív Hírügynökség)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.