időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

26 millió a „Tiszta Magyarországért”

MNO
2004.04.02. 10:40

A Magyar Turizmus Rt. kezdeményezésére, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium együttműködésével „Tiszta Magyarországért” néven országos környezetszépítő mozgalmat indít útjára a két szervezet.

A hazai települések számára meghirdetett verseny legeredményesebb résztvevői számára összesen 26 millió forint jutalmat szánnak a szervezők. Az MT Rt. a települések vonzerejének további növekedését várja az akciótól.

A program részeként a két szervezet pályázatot ír ki a hazai települések arculatát rontó illegális hulladéklerakók és közterületek megtisztítására. A cél, hogy EU-csatlakozásunk napjáig, vagyis április 30-ig minél több magyarországi település szervezzen eredményes nagytakarítási akciót a helyi polgárok és civil szervezetek bevonásával – adta hírül a ma.hu.

A „Tiszta Magyarországért” program további részleteiről és a pályázat feltételeiről a Magyar Turizmus Rt. honlapján olvashatnak: www.hugarytourism.hu.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.