időjárás 12°C Amália 2022. október 7.
logo

Fiatal Baloldal: igen, igen, igen

MNO
2006.10.03. 08:52

A Fiatal Baloldal elnöksége arra kéri az MSZP frakciójának minden tagját, hogy támogassa Gyurcsány Ferencet a pénteki bizalmi szavazáson – írja a szervezet közleménye.

El kell eldöntenünk, hogy milyen országban akarunk élni. Olyan országban, ahol vármegyék vannak és ispánok irányítanak, vagy olyanban, ahol minden település, kistérség és régió a maga ura? Olyan országban akarunk élni, ahol hálapénzt kell adni az orvosnak, vagy olyanban, ahol tisztességes és átlátható szabályok között folyik a gyógyítás? – teszi fel a kérdést a FIB közleménye. A baloldali fiatalok – a közlemény szerint – készek és képesek arra, hogy a tudásukkal, eltökéltségükkel támogassák a kormányt és a miniszterelnököt a változások véghezvitelében. „Ez az egyetlen út, ami Európába vezet és nem zsákutcába torkollik – írják.

A Fidesz szerintük ma attól sem riad vissza, hogy ismét tömegeket hozzon az utcára, hogy ismét polgárháborús hangulatot alakítson ki Magyarországon. Ellenben a Fiatal Baloldal tagjai – állítja a közlemény – igent mondanak az egyensúlyteremtésre, igent mondanak a reformokra, igent mondanak a fejlesztésekre, az új Magyarország megteremtésére.
(OS)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.