Már az indulásnál gondok voltak

A tervezettnél mintegy két órával később érkezett meg kedden a Schalke 04 labdarúgócsapata Manchesterbe, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésének helyszínére, miután az indulásnál gondok akadtak néhány játékos papírjaival.

MNO
2011. 05. 04. 6:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gelsenkircheniek közül a perui Jefferson Farfannak, a japán Ucsida Acudónak, az iráni Ali Kariminek, a kínai Hao Csun-minnek és a brazil Edunak nem volt teljesen rendben az útlevele, a hiányosságokat azonban még a repülőtéren pótolták. Az öt futballistának – mint nem EU-állampolgároknak – vízumra van szükségük az Angliába történő utazáshoz, s a német klub szóvivője azt mondta: mindent időben el is intéztek ezzel kapcsolatban. A Schalke – amely az elődöntő első meccsén, hazai pályán 2-0-ra kikapott – 20.45 órától lép fel az Old Traffordon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.