időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Röviden

MTI - Munkatársunktól
2004.04.07. 22:00

Csatlóssors
Ludwig
A dél-iraki Kerbelában állomásozó bolgár megszállók tegnap azonnali csapaterősítést kértek az amerikaiaktól. A lázadó síiták által körülzárt városban 450 katonájuk néz farkasszemet az ellenséggel. A helyzet ismerősnek tűnhet a bolgároknak (is), a múlt században előbb a német, majd szovjet szövetségesük oldalán kerültek hasonló háborús helyzetbe.
Ők sem tanultak belőle…


Őrizetben a főrendőr
Vesztegetés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Veszprém Megyei Főügyészség Nyomozó Hivatala a tapolcai rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetőjét és egy tapolcai polgárt. A vezető beosztású rendőr az ügyészség tegnapi közlése szerint arany ékszert fogadott el a vesztegetőtől, aki ellen csalás miatt nyomozást folytatnak. Mindketten megtagadták a vallomástételt, az őrizetbe vétel ellen panasszal, a gyanúsítással szemben ellenvetéssel éltek. A megyei főügyészség viszont javasolja előzetes letartóztatásukat. (MTI)
Egymillió Viagrát foglaltak le
Csaknem egymillió csempészett Viagra-tablettát foglaltak le az egyiptomi hatóságok Port-Szaíd kikötőjében tegnap. A nagy fogást egy Indiából ragasztószalagot szállító teherhajó rakománya között találták a Szuezi-csatorna északi bejáratánál lévő kikötőben. A hajó tulajdonosát letartóztatták. (MTI)
Golfpályára zuhant a kisrepülő
Fedélzetén négy felnőttel és egy gyerekkel ismeretlen okból golfpályára zuhant tegnap Svájcban egy Frankfurt-Engelsbachból Samedanba tartó hatszemélyes kisrepülőgép. Senki nem élte túl a szerencsétlenséget. A hatóságok szerint a gépről nem érkezett vészjelzés. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.