időjárás 28°C Klára 2022. augusztus 12.
logo

Táskaügyben lezárult a vizsgálat

Zsilka László
2004.06.28. 18:00

Lezárult a Magyar Posta Rt.-nél a gazdátlanul hagyott, küldeményekkel teli postástáska ügyében folytatott vizsgálat. Miként lapunkban korábban beszámoltunk róla, a fővárosi XIII. kerületi Jéggyár utca egyik lakóházának biciklitárolójában csaknem két héten keresztül vesztegelt egy gördülő kézikocsi, magánlevelekkel és hivatalos üzenetekkel megtömve. Több száz környékbeli ezért nem kaphatta meg a neki szánt értesítést.
A vizsgálat befejeződött, megállapították, kiket terhel a felelősség a késedelemért, a címzettekhez eljuttatták a küldeményeket – nyilatkozta lapunknak Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Rt. szóvivője, aki az eset részleteiről nem kívánt egyebet a tudomásunkra hozni. Úgy véli, az már a posta belügye, miként fordulhatott elő a sokakat hátrányosan érintő példátlan mulasztás.
Felvetésünkre, amely szerint a monopolhelyzetben lévő állami társaság szolgáltatási tevékenysége közügy, a szóvivő azt felelte: megfelelő a posta jelenlegi technológiai rendszere, azon a jövőben sem óhajtanak változtatni.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.