időjárás °C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Privát dolgok

2004.10.07. 17:45

Most a privatizálásról vitatkoznak a parlamenti pártok. Különösen sok dolguk nincs, ugyanis az előző esztendőkben minden létező dolgot privatizáltak már a hatalmon lévők, vagyis igazából olyan az állam, mint egy kisöpört padlás. Gyurcsány Ferenc közjogi méltóság azonban zsigereiből fakadóan úgy érzi, lehetne még itt kicsit privatizálni, lenyúzható onnét még egy kacagányra való bőr… Az MSZP mellett természetesen az SZDSZ is támogatja a magánosítást, már hogyne privatizálnának, van ott még a csont mellett némi porcogó. Idáig természetes minden.
Most tessék bekapcsolni a biztonsági öveket! Dávid Ibolya az MDF színeiben ugyanazt mondja, mint a kukkeros KISZ-ember a szocialista szektorból, illetve Kuncze Brumi, a jópofa, a csörgősipkás humormagor.
Megszólalnak persze a vonatkozó politológusok is Kunczét és Gyurcsányt ismételgetve, miszerint a Fidesz és a Munkáspárt között szoros a viszony. Vagyis Thürmer Gyula, a vörös gondolkodó ugyanúgy elvetette a privatizációt, mint most Orbán Viktorék, következésképpen egy követ fújnak. Fidesz és Munkáspárt.
Micsoda szamárság?! Mit lehet akkor mondani az MDF egyes vezetői és a MSZP-s karvalytőkések nászáról? Hogy ez már meg volt írva előre? Már 1989-ben, s most Dávid Ibolya rátette az i-re a pontot?
Gyurcsány Öcsi, te lejtőn fölfelé haladó, kivételes ember! Ha időd engedi, vesd reánk kökény tekintetedet, beosztottjaid vagyunk, szürke muzsikusok, szavaidtól szoktunk megrészegülni, egy pillanatra állj meg!
Eleget privatizáltatok már, srácok.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.