időjárás 3°C Virág 2022. november 26.
logo

Körbeverés: Erik Morales volt a jobb

2005.03.21. 00:00

Vasárnap hajnalban Las Vegasban a nagypehelysúlyú- rangadón (amely egy kis szervezet, az IBA vb-, s a WBC nemzetközi bajnoki övéért zajlott) Erik Morales (mérlege 48-2) legyőzte Manny Pacquiaót (39-3-2). Ezzel körbeverés történt a közeli kategóriák klaszszisai között, hiszen Morales kétszer is kikapott (legutóbb tavaly novemberben) mexikói honfitársától, Barrerától, akit viszont másfél éve szinte megsemmisített Pacquiao.
Most azonban szorosan, de jogosan alulmaradt a Fülöp-szigeteki, a jelek szerint ez a kategória már túl sok neki. Moralesnek is csak éppen jó, mert a meccs utolsó harmadában kezdett elfogyni az ereje, igaz, Pacquiao jó hajrájával csak pontozásos vereségét tudta szorossá tenni (háromszor 115-113).

Tapolcán maradt övek. A Felix Promotion tapolcai gáláján Nagy József megőrizte az IBF középsúlyú nemzetközi bajnoki címét a brit Dean Walkerrel szemben; Kovács Attila a 4. menetben technikai
K. O.-val nyert Szasa Snip ellen; Miló Viktória megosztott pontozással verte az olasz Stefania Bianchinit a WIBF–GBU légsúlyú vb-övéért.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.