időjárás 7°C Vilma 2022. december 5.
logo

Röviden

MTI
2006.08.20. 23:00

A hiba oka
Ludwig
A BKV-vezér nyilatkozata szerint a körúti villamosokból a politika csinált ügyet. Meg a sajtó, tegyük hozzá. A menetrendszerű vezetékszakadás, a tartóoszlopok kidőlése, a járművek remizben veszteglése emellett szinte mellékes.

Heten haltak meg hat balesetben
Hat közlekedési balesetben hét ember vesztette életét az elmúlt három nap alatt az utakon, 33-an súlyosan, 52-en pedig könnyebben megsérültek. A tragédiák fő oka a gyorshajtás volt. (MTI)

Megölte csecsemőjét
Újszülött holttestét találták meg a rendőrök egy udvari vécében a borsodi Vissben; a 19 éves lányanya ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás. Az eltitkolt szülésre kórházi vizsgálat derített fényt. (MTI)

Tengeri tragédiák Lampedusánál
Hetven halálos áldozata is lehet az olaszországi Lampedusa-szigetnél szombaton és tegnap történt két hajószerencsétlenségnek. A líbiai partoktól sem messze fekvő sziget az egyik leggyakoribb célpontja az észak- és kelet-afrikai illegális bevándorlóknak. (MTI)

Nyerőszámok:
Ötös lottó: 17, 18, 66, 73, 90. Jokerszám: 318 270. Hatos lottó: 3, 14, 29, 30, 32, 42. Pótszám: 5. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.