időjárás 21°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Röviden

MN
2009.11.22. 23:00

Négyen pályáznak Zalaegerszegen
A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház vezetői posztjára pályázik Besenczi Árpád, a József Attila Színház Jászai-díjas művésze, Tóth Gergely, a Budapest Balett ügyvezető igazgatója, Falussy Lilla dramaturg, aki 2003 és 2005 között dolgozott a teátrumban, valamint Tucsni András, az intézmény jelenlegi irodalmi vezetője. A mandátumról végleges döntés december 17-én várható. (M. S.)

Elhunyt Tüskés Tibor
Hetvenkilenc éves korában elhunyt Tüskés Tibor József Attila-díjas szerkesztő, irodalomtörténész, a Magyar Írószövetség tagja. Tüskés Tibor több könyvsorozatot gondozott, a rendszerváltás után a Somogy című folyóirat szerkesztőjeként dolgozott. Temetéséről később intézkednek. (MN)

Pontosítás: Gary Moore
Tegnapi lapszámunkban sajnálatos tévedés miatt helytelenül közöltük Gary Moore ma esti fellépésének helyszínét. A koncert a megjelentektől eltérően nem a sportarénában, hanem a SYMA Rendezvénycsarnokban kezdődik ma este nyolckor. (MN)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.