Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja
HÍR TV – Publi Cafe:Vajon ki nevethet a baloldali harc végén?
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/csak-a-fidesznek-alairo-raszorulok-kaphattak-elelmiszercsomagot-3847695/

Csak a Fidesznek aláíró rászorulók kaphattak élelmiszercsomagot?

A Fidesz közeli alapítvány kuratóriumi elnöke cáfolja, hogy ez alapján választották ki a családokat Alsózsolcán.

Élelmiszercsomagot adott rászoruló családoknak a Nő a Siker Alapítvány Alsózsolcán: a Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő nevéhez fűződő szervezet 1400 adag tartós élelmiszert osztott ki. A helyiek egy része szerint azonban csak olyanok kaptak az adományból, akik korábban aláírták a képviselő támogatói ívét – hangzott el a Hír TV műsorában.

„Roma emberek hívták fel a figyelmem Csöbör Katalin Nő a Siker Alapítványának ételosztására, ami engem szavazatvásárlásra emlékeztet, ugyanis azok az emberek kapnak csak ételt a mai nap, akik aláírták a képviselő asszony ajánlását” – nyilatkozta a Hír TV-nek a Jobbik alsózsolcai szervezetének elnöke. Bodnár Józsefné hozzátette: ha ez így van, akkor az nem jelent mást, mint a mélyszegénységben élők politikai akaratának a befolyásolását.

A sorba állók ugyanakkor azt mondták, minden rászoruló család kapott értesítést az ételosztásról, nem csak azok, amelyek aláírták a képviselő ajánlóívét. Egy asszony pedig azt közölte: „Az egyházban is hirdették, hogy fognak, illetve postán kaptuk az értesítő levelet, hogy kapunk csomagot.”

A Hír TV szerint az ételosztáson olyanok is megjelentek, akik nem kaptak rá meghívót. Közülük senki nem akart nyilatkozni, de kamerán kívül elmondták, hogy az alsózsolcai rászoruló családok felének küldtek csak értesítést a Nő a Siker Alapítvány élelmiszercsomag-adományáról.

A Hír TV stábját egyébként nem fogadták szívesen az ételosztáson, a templom területére sem léphetett be. Az adományokat Csöbör feliratú vödrökbe mérték ki az alapítvány munkatársai: krumplit, cukrot, lisztet és olajat kaptak a rászorulók.

A szervezet kuratóriumi elnöke szerint 1400 csomagot osztottak ki. Lévai Adrienn arra a kérdésre, hogy minden rászoruló család kap-e csomagot, vagy csak azok, amelyek aláírták a képviselő asszony támogatói ívét, azt mondta, nem tudja, mi az összefüggés, évek óta osztanak félévente, úgyhogy nem is érti a kérdést.

A Hír TV közölte: az interjú közben az önkéntesek elkezdték leszedni a Csöbör-matricákat a vödrökről.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

ÁTLÁTHATATLANSÁG

Politikai kinevezettek züllesztik le a fővárost
A Karácsony által vezetett Városháza politikailag instabil, és képtelen sikeresen irányítani a fővárost.

Niedermüller

Bajkai: Ahol a baloldal megjelenik, ott eltűnik a pénz
Számilliókkal károsítja meg a lakosokat Erzsébetváros DK-s vezetése, míg tanácsadói szerződésekre bőven költ.

Kiemelt

Elhunyt Bácskai Lauró István filmrendező
88 évesen elhunyt Bácskai Lauró István filmrendező, A hamis Izabella című krimi és az egyik legsikeresebb magyar ifjúsági film, a Keménykalap és krumpliorr rendezője.

Poszt-trauma

Pokolba a definíciókkal!
Mást mondunk és mást csinálunk, de azt profin.

Poszt-trauma

Elnézést kérek, ez kabaré!
Gyurcsány előadóművész fellépése.

Poszt-trauma

A székelyeknek is járjon az, ami a dél-tiroliaknak evidencia!
Érdekes szemléltető ábra került ki a legnagyobb közösségi portálra.

Poszt-trauma

Vágó vermet ásott, de végül maga esett bele
A kvízprofesszor egyre szenilisebb.

Aktuális

Újabb informatikai úttörőtől kellett örök búcsút vennünk
Akkoriban senki nem hitt benne, hogy képes lehet rá, mégis ő lett az első Turing-díjas nő.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!