Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/habony-arpad-nem-kapott-diplomata-utlevelet-3873282/

Habony Árpád nem kapott diplomata-útlevelet

A külügyi államtitkár válaszolt a jobbikos Szilágyi György kérdésére.

Az előző két évben sem kapott diplomata-útlevelet Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök rejtőzködő bizalmasa. A jobbikos Szilágyi György kérdezett rá erre, majd Szabó László külügyi államtitkártól azt a választ kapta, hogy „Habony Árpád nem rendelkezett és nem rendelkezik diplomata-útlevéllel”.

Korábban még nem volt ennyire segítőkész a kormány. Az LMP-s Szél Bernadett 2015 elején szeretett volna ugyanerre választ kapni – akkor a kitiltási botrány kapcsán –, ám a bíróságig kellett vinnie az ügyet, hogy kiderüljön: nincs ilyen okmánya Habonynak. A kérdés azért is lehet érdekes, mert az már korábban kiderült, hogy a kormánypárti nyilatkozatok szerint hiába nem állnak semmilyen szerződéses kapcsolatban Habonnyal, parlamenti belépője van. Azt a Miniszterelnökség kezdeményezésére kapta, mert – a magyarázat szerint – sok politikus meghallgatja a tanácsait.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Elhagyják a jelképeiket a Jobbik polgármesterei
A pártlogó helyett a balliberális ellenzéket tömörítő civil szervezetek színeiben indulhatnak idén a Jobbik még regnáló polgármesterei.

Kvótaper

Szánthó Miklós: Politikai okai is lehetnek a kvótaper késleltetésének
A szakértő szerint az egész eljárás abszurd, mivel egy évekkel ezelőtti ideiglenes határozatot kérnek számon hazánkon 2019-ben.

Nemzeti vagyon

Hétezermilliárd forinttal nőtt 2010 óta a magyar állam vagyona
A Magyar Nemzetnek nyilatkozó szakértők szerint egyértelműen korrigálni kellett a szocialista-szabad demokrata kormányok tékozlását.

Aktuális

A telefon őrültjei és áldozatai
Soha az emberiség története során nem kerültünk olyan szoros, általános, tömeges, folyamatos és intenzív függésbe tárgytól, mint a harmadik évezredben az okostelefontól

Fricz Tamás blogja

Mitől lenne progresszív a baloldal?
Meg kell vívni a nyelvpolitikai küzdelmet is, ehhez pedig az kell, hogy ne fogadjuk el a globalista-liberális világkép nyelvi-fogalmi kereteit. Szakítsunk tehát a progresszív baloldal kifejezéssel.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.