Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 20., csütörtök, Rafael napja
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/habony-arpad-nem-kapott-diplomata-utlevelet-3873282/

Habony Árpád nem kapott diplomata-útlevelet

A külügyi államtitkár válaszolt a jobbikos Szilágyi György kérdésére.

Az előző két évben sem kapott diplomata-útlevelet Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök rejtőzködő bizalmasa. A jobbikos Szilágyi György kérdezett rá erre, majd Szabó László külügyi államtitkártól azt a választ kapta, hogy „Habony Árpád nem rendelkezett és nem rendelkezik diplomata-útlevéllel”.

Korábban még nem volt ennyire segítőkész a kormány. Az LMP-s Szél Bernadett 2015 elején szeretett volna ugyanerre választ kapni – akkor a kitiltási botrány kapcsán –, ám a bíróságig kellett vinnie az ügyet, hogy kiderüljön: nincs ilyen okmánya Habonynak. A kérdés azért is lehet érdekes, mert az már korábban kiderült, hogy a kormánypárti nyilatkozatok szerint hiába nem állnak semmilyen szerződéses kapcsolatban Habonnyal, parlamenti belépője van. Azt a Miniszterelnökség kezdeményezésére kapta, mert – a magyarázat szerint – sok politikus meghallgatja a tanácsait.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Ellenzéki összefogás

Férgeknek nevezte helyi ellenfeleit az ellenzék közös esztergomi jelöltje
Cserép János személyében sikerült közös jelöltet állítania az ellenzéknek Esztergomban. A korábbi momentumos politikus be is mutatkozott: tetvekhez és parazitákhoz hasonlította a kormánypártok helyi képviselőit.

Aktuális

Eb-ezüstérmes lett a magyar női kardcsapat
Az európa-bajnoki második hely kiharcolása nagy siker a női kardozóknak, és sokat is ér az olimpiai kvalifikációs menetelésben.

Fricz Tamás blogja

Ara-Kovács, a Bangóné szintjére jutó, magyargyűlölő „européer”
A Ferenc testvér által vezetett DK ma már nem más, mint új csomagolású SZDSZ, mely párt éppen igyekszik magához kötni és bekebelezni az „ifjúsági” SZDSZ-t, a Momentumot.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.