Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Dataplex-ügy: tovább tart a nyomozás

Július 5-ig meghosszabbította a hűtlen kezelés miatt folyó büntetőeljárás határidejét az ügyészség az úgynevezett Dataplex-ügyben.

2013. 04. 06. 3:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a lap korábban beszámolt, az ügyben eddig három embert hallgattak ki gyanúsítottként, ám az ügyészség tájékoztatása szerint közülük két személy ellen időközben megszüntették az eljárást, vagyis most már csak egy terheltje van az ügynek. Hogy ki ez a gyanúsított, azt sem az ügyészség, sem a nyomozást folytató Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem árulja el.

Mindenesetre Bajnai Gordon, aki a bűncselekménnyel érintett időszakban a Wallis Rt. vezérigazgatója volt, visszautasította, hogy őt akár gyanúsítottként, akár tanúként kihallgatták volna az ügyben.

Pilhál Tamás

További részletek a Magyar Nemzet szombati számában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.