Feljelentették Vadai Ágnest

Folytatólagosan elkövetett, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést az ügyészségen Hende Csaba Vadai Ágnes és Szeredi Péter ellen.

Magyar Nemzet
2013. 07. 11. 1:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap információi szerint a feljelentés azzal lehet összefüggésben, hogy Vadai államtitkári honlapjának szerkesztésével és az ehhez köthető különböző PR-feladatokkal két külsős céget is megbíztak több millió forintért, miközben a HM belső szabályzata szerint ez az akkori kommunikációs főosztály feladata volt. A kifizetésekről ráadásul megkérdőjelezhető teljesítési igazolások készültek, amelyeket az államtitkár asszony írt alá. A külsős webes cégekkel pedig Szeredi Péter szerződött, a szocialista Szekeres Imre, akkori honvédelmi miniszter kabinetfőnökeként.
– Önöktől tudom, hogy feljelentettek, de ha ez igaz, azt a velejéig rohadt rezsim újabb támadásának tartom – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Vadai Ágnes.

Haraszti Gyula

További részletek a Magyar Nemzet csütörtöki számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.