Eljárás indult Juhász Péter ellen

Rogán Antal feljelentése nyomán az ügyészség rágalmazás miatt eljárást indított az Együtt társelnöke ellen.

RZ
2014. 12. 29. 11:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írták: Rogán Antal feljelentése alapján a Fővárosi Törvényszék december 4-én kelt végzésével rendelte el, hogy az ügyészség indítson eljárást az Együtt társelnöke ellen.

A bíróság indoklása szerint az eljárást azért kell lefolytatni, mert az Együtt politikusa Belváros-Lipótváros Önkormányzat és Rogán Antal hivatali működésével kapcsolatban tette a sérelmezett kijelentéseket, a polgármester pedig hivatalos személynek minősül – tették hozzá.

Rogán Antal korábban többször jelezte, hogy az őt, illetve az V. kerületet rágalmazókat feljelenti. A Fidesz frakcióvezetője december 20-ai közleményében is azt írta: kész arra, hogy a bíróság előtt is megvédje a korábban általa vezetett V. kerületi önkormányzatot a „nyilvánvaló rágalmakkal” szemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.