Útnak indította Balog az ötbusznyi ajándékot

Közölte a tárca az MTI-vel.

MNO
2014. 12. 17. 12:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szállítmányt szerda reggel indította útnak Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Türr István Képző- és Kutató Intézet és a Református Szeretetszolgálat segítségével; az ajándékokat többek között Baranya és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, valamint Kárpátaljára viszik.

Az Emmi idei adománygyűjtési akciójához a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársai is csatlakoztak. Az Emmi munkatársai 2012 óta minden évben, karácsony közeledtével több hétig gyűjtenek ajándékokat a rászorulók számára.

Balog Zoltán az adományok útnak indításakor az Emmi egyik legfontosabb feladatának mondta, hogy segítsen a hátrányos helyzetben élőkön.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.