Gyurcsány Ferenc pártjában politizál Vágó István

Mostanában léptem be a DK-ba – mondta Vágó István a köztévé híradójának.

MNO
2015. 01. 12. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Demokratikus Koalíció (DK) média munkacsoportjának vezetője az M1 Híradójának arra a kérdésére, hogy miért épp Gyurcsány Ferenc pártját választotta, azt válaszolta, hogy a jelenlegi politikai palettán ők állnak a legközelebb a nézeteihez.

Az egykori tévés műsorvezető első politikusi sajtótájékoztatóján kritizálta a közmédia átalakítását. Jelenlegi formájában meg kell szüntetni a köztévét – fogalmazott, majd kifogásolta, hogy márciustól hírcsatornaként működik az M1. „Azt a fajta – erős szót fogok használni – agymosást, amelynek tanúi vagyunk az elmúlt években, azt az én adóforintjaimból fogja fenntartani” – mondta.

Vágó István – aki állítása szerint mostanában lépett be a DK-ba – egy 2012-es tévéinterjúban arra a kérdésre, hogy lenne-e politikus, azt válaszolta: „63 éves lettem. Hagyjon már ezzel. Nem.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.