Korlátozták a 7,5 tonna feletti járművek közlekedését

A katasztrófavédelem honlapja szerint a jeges úton elakadt kamionok akadályozták a forgalmat.

MA
2015. 01. 05. 17:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frankó Marianna közölte, hogy délután a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárművek behajtására rendeltek el korlátozást Veszprém megyében Zirc és Győr-Moson-Sopron megye határa között.

Időközben a katasztrófavédelem munkatársai segítettek elindulni az elakadt tehergépkocsiknak, a közútkezelő pedig megtisztította az útszakaszt, így ismét járhatnak a teherautók is a 82-es főúton.

Az Útinform délutáni közlése szerint a Duna-Tisza közének nyugati részén, a Dunántúl középső és északi részén, továbbá Baranya megyében havazik vagy esik havas eső. Az autóutak és az autópályák sónedvesek vagy szárazak. A főutak Veszprém környezetében havasak, a csapadékos területeken pedig általában sónedvesek vagy nedvesek.

100 és 300 méter közötti a látótávolság Tatabánya környezetében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.