Minimálbért se keres a volt szoci potentát

Török Zsolt a Facebookon mutatott rá: megélhetési gondjainak oka nem más, mint a baloldali összefogás.

VZ
2015. 01. 04. 11:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP egykori szóvivője a 444 cikke alapján a közösségi portálon öntötte ki lelkét arról, hogy bár szerinte két éve az MSZP népszerűségben már a Fidesz nyakában lihegett, aztán jött az „összefogásmantra” és az MSZP „nem csak jobboldalról jövő leamortizálása”, azaz a nem várt „baráti tűz”. Mint írta, „nyáron megerőszakolt minket az egyik csapat, ősszel meghekkelt a másik, és januárban felállt a székház ajtajában a 2010-es csapat, és bejött a 2010-es eredmény”.

Ami láthatóan személyesen is mély nyomot hagyott Török életében, hiszen mint írta, neki ez „személyesen is tragédia, hiszen én ezért olyan áldozatot hoztam, hogy most 66 ezer forintot keresek, míg az összefogást mantrázók 660 ezret. Tehát a személyes áldozatokról és a türelemről most nem nyitnék külön vitát. Lehet követni!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.