A Hír TV, a Lánchíd Rádió és a Nemzet Kft. közleménye

Új vezetés a Hír TV-nél, a Lánchíd Rádiónál, a Magyar Nemzetnél és az MNO-nál.

MNO
2015. 02. 06. 19:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma délután a Nemzet Kft., a Hír TV és a Lánchíd Rádió a következő közleményeket juttatta el a Magyar Távirati Irodának.

A mai nappal dr. Liszkay Gábor a Hír TV Zrt. igazgatósági tagságáról és elnöki tisztségéről, Gajdics Ottó igazgatósági tagságáról lemondott. A Hír TV Zrt. részvényesei a mai nappal a Hír TV Zrt. új igazgatósági tagjainak Tóth Mariannát és dr. Simicska Lajost nevezték ki, aki a jövőben az elnöki tisztséget is betölti. A Hír TV műsorokért felelős vezérigazgató-helyettesi tisztségét korábban betöltő Szikszai Péter tisztségéből ugyancsak távozott, utódjáról a menedzsment a közeljövőben dönt.

Gajdics Ottó ügyvezető a Lánchíd Rádió Kft. ügyvezetői tisztségéről a mai nappal lemondott. A társaság rendkívüli taggyűlése a mai nappal a Lánchíd Rádió Kft. új ügyvezetőjének és főszerkesztőjének Schlecht Csabát nevezte ki.

Dr. Liszkay Gábor ügyvezető és a Magyar Nemzet főszerkesztője a mai nappal a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. ügyvezetői tisztségéről és főszerkesztői megbízatásáról lemondott. A mai naptól a társaság új ügyvezetője Tóth Marianna, a Magyar Nemzet új főszerkesztője D. Horváth Gábor.

 

Élő Gábor, az MNO főszerkesztője a mai nappal lemondott tisztségéről. A mai naptól az MNO megbízott főszerkesztője Tóth Szabolcs Töhötöm.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.