Vasárnaptól újra járható a Bem rakpart

A Fő utcában is visszaáll az eredeti forgalmi rend.

MTI
2015. 12. 11. 14:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az útszakasz forgalmi rendje a korábbihoz képest annyiban változott, hogy a két forgalmi sáv helyett egy forgalmi sávban lehet majd közlekedni, és két oldalt a szegéllyel párhuzamoson lehet majd parkolni. Ehhez kapcsolódóan a Fő utcában is visszaáll az eredeti forgalmi rend: ismét teljes hosszában a Clark Ádám tér felé lesz egyirányú. A parkolás a korábbi forgalmi rend visszaállításának időszakában is megengedett lesz.

Változik a közösségi közlekedés menetrendje is: a Nagybányai út irányú 11-es, az Óbuda felé közlekedő 17-es és 86-os, a Goldmark Károly utca felé közlekedő 39-es, a Kolosy térre tartó 111-es, a Békásmegyer irányú 160-as, a Virágosnyereg felé tartó 260-as busz, illetve a Normafa felé közlekedő 990-es éjszakai busz december 13-án 18 órától a Batthyány tér és a Csalogány utca között ismét a Bem rakparton közlekedik. A Bem rakpart átadása a kerékpárosoknak is változást jelent: vasárnaptól a Vám utca és Bem tér közötti szakaszon is a megújult bicikliúton tekerhetnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.