Kovács Zoltán elmondta, hogy ki kinek mutat be valójában

Szerinte egy demokrata nem buzdíthat a választástól való távolmaradásra.

MTI
2016. 09. 02. 8:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányszóvivő szerint a távolmaradásra szólító pártok „a választópolgároknak mutatnak be”, és szerinte ez a stílus nem vezet sehová. Úgy vélte, az egyetlen felelős magatartás a szavazás mellett való érvelés.

Kovács Zoltán arról is beszélt, hogy a kampány ideje alatt a kormány a lehető legtöbb csatornán és formában próbálja eljuttatni az állampolgárokhoz azt az álláspontot, hogy a Brüsszel által már eldöntött kvótacsomagot meg kell akadályozni, az ellen a leghatározottabban fel kell lépni. Hozzátette: a kvótacsomag elutasításában a V4 országai egységesek, de egyre több ország ismeri fel azt, hogy ez így nem mehet tovább, a menekültáradatot meg kell állítani. Ehhez hatékony határellenőrzésre van szükség annak érdekében, hogy Európa képes legyen megvédeni a saját polgárait – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.