Lezárások lesznek a 3-as metró miatt

Újabb forgalomkorlátozást vezetnek be a munkálatok előkészületei miatt.

MTI
2017. 02. 20. 19:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti közlekedési társaság hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szerdától várhatóan március 15-éig útszűkületre kell számítani az Üllői úton a Nagyvárad tér és Delej utca közötti szakaszon. A szakemberek a belső forgalmi sávot zárják le mindkét irányban, mert új kanyarodó sávot építenek ki.

A BKV korábbi tájékoztatása szerint hétfőtől szintén március 15-ig az Árpád híd pesti hídfőjében is korlátozást vezettek be. A Váci út és a Róbert Károly körút kereszteződésében irányonként egy-egy forgalmi sávot lezárnak. A 3-as metróvonal felújításának előkészítése során ideiglenes forgalomtechnikai, burkolatbontási és út alatti átfúrási munkálatokat végeznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.