Vona: Orbán olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem

Ma Orbán Viktor a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére – írta a Jobbik elnöke.

MNO
2017. 02. 20. 21:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábor a Facebookon reagált hétfő este Orbán Viktor neki címzett parlamenti szavaira

Mint Vona Gábor fogalmazott, „ma Orbán Viktor a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére. Olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem.”

Hozzátette: a bérekkel, az olimpiai pályázattal és a korrupcióval kapcsolatos konkrét felvetéseire „nem volt képes miniszterelnöki módon, érvekkel válaszolni. Reszkető, bosszúéhes kocsmapolitikussá töpörödött. Sajnáltam és szántam őt, mert egy kiégett, megroggyant embert láttam magam előtt vagdalkozni, aki nagyon félti a hatalmát. A minden alap nélküli homoszexuális vádaskodás úgy tűnik, hogy a kormányfő számára valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált. Természetesen nem kívánok Orbán Viktornak erre a szintjére lesüllyedni. A stílus maga az ember. Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények.”

„Nem én vagyok az, aki más férfiak szoknyája mögé bújik” – ezzel a mondattal szúrt oda a miniszterelnök a Jobbik elnökének. A kormányfő válaszát hatalmas taps kísérte a kormánypártok soraiból. Vona Gábor személyes megtámadtatás okán szót kért Kövér Lászlótól, aki azonban „nem érezte ezt indokoltnak”.

Más férfiak szoknyája és az Orbán-nolimpia

A magyar emberek egy része az alternatív valóságok közül már nem a Fideszét választaná – Gazda Albert írása.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.