Már több mint 300 ezren konzultáltak a kormánnyal

Az adatok alapján a többség még mindig a postai utat választja, nem az internetet.

MTI
2017. 04. 26. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig több mint 300 ezren válaszoltak a kormány nemzeti konzultációs kérdéseire postán, az interneten pedig több mint 50 ezren. A kérdéssort május 20-ig lehet visszaküldeni – mondta az M1 szerda reggeli műsorában Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Tuzson szerint nagyon fontos, hogy mindenki kitöltse a kérdőívet, hiszen egy ország politikája akkor lehet sikeres, ha azt az emberek véleményére lehet alapozni.

Az államtitkár ismét arról beszélt: Brüsszel a magyar adópolitikát támadja, de nem szabad hagyni, hogy az Európai Unió beleszóljon ebbe. „Az adópolitika alakítása nemzeti hatáskör, és nem lehet hagyni, hogy egy nemzet ilyen alapon támadás alá kerüljön” – mondta Tuzson.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.