Tényleg kirakta a vizes vb szervezőit Mészáros Lőrinc

Költözhet az Echo TV – derül ki a cégközlönyből.

Jandó Zoltán
2017. 04. 20. 10:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most már biztos, hogy költöznie kell a vizes vb szervezésén dolgozó Bp2017 Nonprofit Kft. alkalmazottainak munkahelyükről. Megírtuk, hogy szűk három hónappal Magyarország történetének eddigi legnagyobb sportrendezvénye előtt kell elhagyniuk a szervezőknek a Nap Televízió egykori, a főváros XIV. kerületében lévő, Angol utcai épületét.

A cég még akkor költözött ide, amikor az ingatlan Gyárfás Tamás tulajdonában volt, a Magyar Úszó Szövetség huszonnégy esztendő után, januárban leköszönő elnöke azonban év elején eladta az épületet Mészáros Lőrincnek. Az Orbán Viktorral szoros barátságot ápoló felcsúti polgármester már akkor jelezte, hogy az az Echo TV működhet itt a jövőben, amelyet ősszel vásárolt meg.

A Bp2017 Nonprofit Kft. költözése ma vált hivatalossá. A cégközlönyben ugyanis megjelent, hogy az eddig megadott két Angol utcai címet törölték a társaság telephelyei közül, és bejegyezték helyettük a XIII. kerületi Népfürdő utca 34.-et, ahol a Duna Aréna található. Más kérdés, hogy valószínűleg nem a teljes cég bútorozik át a Dagály-komplexumba. Amint arról a Magyar Nemzet beszámolt, a csapat egy része valószínűleg a 2024-es olimpiai pályázaton dolgozó vállalat, a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. irodájában, a II. kerületi Ganz utcában folytathatja a munkát.

A procedúra egészen biztosan nem jön jókor a komoly időhiánnyal küzdő társaságnak. Bár a Bp2017 Nonprofit Kft. – nem meglepő módon – tagadta a Magyar Nemzet korábbi értesüléseit, miszerint a vb előkészületei nagyon komoly csúszásban vannak, a beszerzések ütemezése, illetve egyes esetekben hiánya vagy éppen a még el sem indított kommunikációs kampány nem azt támasztja alá, hogy a „tervek szerint haladnak a nyári vizes világbajnokság szervezési feladatai”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.