Németh Szilárd birkózni hívta a Hír TV riporterét

Szerinte Soros miatt fogadták el az EP-ben a CEU- és a civiltörvény visszavonásának indítványozását.

Horváth Attila
2017. 05. 21. 15:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke mai sajtótájékoztatóján arról beszélt, furcsának találja, hogy az Európai Parlamentben magyar képviselők is megszavazták azt az indítványt, amely a CEU-törvény visszavonását és a civiltörvény elvetését kéri – írta a HírTV.hu.

A politikus, aki egyben a birkózószövetség elnöke is, Soros György nyomásgyakorlásával magyarázta, hogy miért fogadták el az EP-ben a dokumentumot. Hozzátette, hajlandók tárgyalni az unióval, de minden maradni fog úgy, ahogy most van. Amikor a Hír Televízió stábja rákérdezett, hogy ez hogyan lehetséges, a politikus birkózni hívta a riportert:

– Én önt kihívom egy birkózómeccsre, ha van kedve. És akkor leülünk tárgyalni, és engedjen valamit ebből a történetből. Na, így vagyunk mi is ezzel – fogalmazott Németh Szilárd, vélhetőleg arra utalva arra, hogy az EP jóval előnyösebb helyzetben van, mint Magyarország.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.