Bokros „Soros fizetett katonája”

Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

MN
2017. 07. 03. 12:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ arra reagálva, hogy Bokros hétfőn közleményben adott hangot a kormány legújabb plakátkampányával kapcsolatos véleményének.

A volt pénzügyminiszter, aki a Modern Magyarország Mozgalom elnöke, ugyanis közölte, Budapest utcáit immár elárasztották a Soros György arcképével feldíszített gyűlölködő kormányzati propagandaplakátok. „Újfent a nevetséges nemzeti konzultáció a téma, amelynek keretében állítólag a magyar nép 99 százaléka elutasította az illegális bevándorlók betelepítését. Két hete azt írtam a korábbi plakátok kapcsán, hogy innen már nincs lejjebb. Tévedtem” – írta.

Hozzátette, az nem új, hogy a kormány hazudik, és az újabb plakát megint azt sugallja, mintha az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó. „Az sem új, hogy a kormány lop. Az adófizetők pénzén, kormányzati üzenetként közvetíti a fasiszta ihletésű hazug és hamis Fidesz-pártpropagandát” – emelte ki.

„Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést” – írta Bokros, és hozzáfűzte, eljött az idő, hogy minden becsületes magyar állampolgár felemelje szavát a „nemzetvesztő kormány fasiszta propagandája ellen”.

„A Modern Magyarország Mozgalom a legélesebb szavakkal ítéli el a fasisztává zülött Fidesz bűnszövetkezet újabb lelki és szellemi kútmérgező akcióját” – szögezte le Bokros Lajos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.