Orbán Viktorral vitázna a Momentum elnöke

Az országgyűlési választáson egyedül indulnak – mondta Fekete-Győr András.

MN
2017. 07. 22. 9:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP-vel és Orbán Viktor miniszterelnökkel is leülne vitázni Fekete-Győr András. A Momentum elnöke a Hír TV Newsroom című műsorában azt mondta: Orbán Viktort el is hívták vitázni a jelenleg is zajló Nyitás Fesztiválra, de nem tudott elmenni.

Hozzátette, hogy különböző ügyek mentén az LMP-vel együtt tudnak működni, de az országgyűlési választáson egyedül indulnak. Fekete-Győr András az ellenzéki pártok együttműködése kapcsán hangsúlyozta: az eltérő politikai közösségek az összefogással átverik a választókat.

„A cél, hogy 106 egyéni választókerületben 106 momentumos jelölt induljon. A Momentum jelenleg erősödik. Az, hogy heti szinten 50-100 tagot veszünk fel, az, hogy fesztivált szervezünk, az, hogy programot írunk, és rengeteg szakértő csatlakozik, az, hogy a Nyitás Fesztiválon ma az Emmanuel Macron fémjelezte politikai párt egyik parlamenti képviselője vett részt más uniós pártokéval együtt, mind azt jelzi, hogy a Momentumnak súlya van a magyar politikában, és egyre nagyobb súlya lesz” – mondta Fekete-Győr.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.