Szeptember elején mutat irányt Orbán Viktor a holdudvarnak

A Fidesz választási kampányának végleges irányát is kijelölheti a kormányfő a kötcsei pikniken.

MN
2017. 08. 23. 9:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén szeptember 2-án tartják a hagyományos polgári pikniket Kötcsén – tudta meg a Zoom.hu. A lap információi szerint a Polgári Magyarországért Alapítvány jövő szombati rendezvényére az elmúlt napokban küldték ki a meghívókat a Fidesz–KDNP politikusainak és a jobboldali értelmiségi holdudvar tagjainak. A 16. kötcsei pikniken a délelőtti kerekasztal-beszélgetések után Orbán Viktor a jövő évi országgyűlési választásokra fordulva tartja meg beszédét, és – szokás szerint – kérdezhetik is majd a meghívottak. A hírportál által megkérdezett résztvevők azt várják, hogy a pártelnök-miniszterelnök szűk körben, a „sajátjai” előtt jelöli majd ki a Fidesz választási kampányának végleges irányát.

A Polgári Magyarországért Alapítvány kezdeményezésére a Fideszhez közel állók évente összegyűlnek a somogyi községben. Tavaly a fő téma a migrációs válság és a múlt októberi népszavazás volt.

A parlamenti pártok kihelyezett frakcióüléseit szeptember 13–15. között tartják, az őszi parlamenti ülésszak pedig szeptember 18-án kezdődik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.