Molnár Zsolt nyilvános tévévitára hívta Rogán Antalt és Gulyás Gergelyt

A szocialista képviselő a „Rogán-terv” leállítására kérte a kormányt.

MN
2017. 09. 29. 8:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra nemzeti konzultációt hirdetnek, de nem Brüsszelt kell megállítani, hanem a magyar kormányt, mert nem Soros-terv fenyegeti hazánkat, hanem egy másik terv, amit Rogán Antal főzött ki – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Molnár Zsolt. A nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke hozzátette: Rogán újabb milliárdokat akar eltapsolni az adófizetők pénzéből.

Molnár Zsolt egy táblát is elhelyezett beszéde alatt, ezen a „Rogán-terv: 7 milliárd Ft elherdálása” felirat szerepelt. Kiemelte, hogy sem a betelepítési kvóta, sem a kerítés lebontása nincs napirenden. Mint mondta, nem támogatják a kötelező betelepítési kvótát, de az Európai Bíróság ítéletét be kell tartani, ami nem az áthelyezésekről szól.

A politikus azt mondta, az emberek becsapása a konzultáció, melynek segítségével el akarnak költeni „7 milliárdot a haveroknak”. Arra kérte Rogán Antalt, hogy ezt el se kezdje, ne akarják becsapni a magyar embereket, mert az összeget például az egészségügyre is lehet fordítani. Nem tehet mást a kormány, mint hogy azonnali hatállyal leállítja ezt a propagandagyárat – szögezte le. Molnár Zsolt hozzátette, a „Rogán-terv” adatbázisépítésről is szól, mivel a Fidesz szerinte érzi, hogy nem fogja megnyerni a választásokat.

A nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke ezután nyilvános televíziós vitára hívta Gulyás Gergelyt és Rogán Antalt. „Ne bújjanak székeik és irodáik mögé” – jelentette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.