Deutsch Tamás: Jeszenszky a politikai elbutulás állapotában van

A volt külügyminiszter ugyanis azt mondta: nem létezik a Fidesz által állandóan emlegetett Soros-terv.

MN
2017. 10. 21. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a politikai elbutulás állapotában van, hasonlóan Bod Péter Ákos és Mellár Tamás közgazdászokhoz – jelentette ki kérdésre válaszolva szombaton Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. A kérdés a Jeszenszky által a Magyar Nemzetnek adott interjúra utalt, amelyben a volt külügyminiszter egyebek mellett azt mondta:

„Szégyenteljesnek tartom, hogy ennyire lenézik a magyar választók intelligenciáját. Biztos, hogy nincs Soros-terv.”

Deutsch szerint Navracsics Tibor magyar EU-biztos nagyon pontosan fogalmazott, amikor azt mondta: „Soros-terv mint ilyen az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel”. Kiemelte ugyanakkor, hogy a „Soros-terv” lényegét jelentő összes elképzelés kivétel nélkül megtalálható az Európai Bizottság előterjesztéseiben, és most már az Európai Parlament állásfoglalásában is.

„Lenint nem láttam, Soros Györgyöt láttam, és a Soros-tervet is láttam” – fogalmazott Deutsch Tamás.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.