A fideszes polgármester óv attól, hogy guillotine alá valókat szavazzanak meg

Tamás Barnabás szerint nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár.

MN
2017. 11. 01. 17:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Guillotine alá való politikusokat emlegetett október 23-ai ünnepi beszédében Putnok fideszes polgármestere. Tamás Barnabás a jövő évi választásról azt mondta, reméli, hogy 2018-ban is a kormánypártok nyernek, és a választópolgárok nem a nyaktiló alá valókat választják – írja a Hír TV honlapja.

„Tudjuk nagyon jól, hogy választások jönnek, választások mennek. Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot” – fogalmazott.

Tamás Barnabás 1994 óta vezeti a települést, és tagja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Fidesz-frakciójának is.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.