Eltűnt a Momentum honlapjáról a jelöltek listája

A párt azt közölte, hogy informatikai hiba történt és hamarosan újra olvashatók lesznek a nevek.

MN
2018. 01. 10. 17:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eltűnt a Momentum Mozgalom egyéni képviselőjelöltjeinek listája a párt honlapjáról – szúrta ki az Azonnali. A Momentum október végén mutatta be az egyéni jelöltjeit: az elnökségi tagok Budapesten indulnak, vidéken viszont akadt egy-két érdekes jelölt. Például Lakatos Béla, a Komárom-Esztergom megyei Ács polgármestere, aki 2015-ben lépett ki a Fideszből annak cigány- és menekültellenes politikája miatt. Pécsen pedig azt a Körömi Attilát indítja a Momentum, aki 1998-tól 2006-ig a körzet országgyűlési képviselője volt.

A lista eltüntetése valószínűleg nem függetlenül attól, hogy a múlt héten többen kiléptek a pártból, köztük Papp Gergő kommunikációs igazgató, aki Törökszentmiklóson indult volna egyéniben. Az Azonnali megkereste a Momentum Mozgalmat, hogy megtudja, más egyéni jelöltek is kiestek-e, és hogy a helyükre keresnek-e új jelölteket, vagy ezekben a kerületekben együttműködnek-e más pártokkal.

A párt sajtóosztálya később azt írta, hogy frissítések történtek a honlapon, ezért tűnt el a jelöltlista. Azt ugyanakkor elismerték: nem Papp Gergő az egyetlen, aki lekerült a listáról. A párt ígéri: informatikusaik néhány órán belül elhárítják a problémát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.