Kósa Lajos kikapcsoltatta a Hír TV kameráját

A miniszter utasította az operatőrt, hogy tegye le a kamerát, amikor a riporter kellemetlent kérdezett.

MN
2018. 01. 26. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arra utasította a Hír TV operatőrét Kósa Lajos tárca nélküli miniszter, hogy tegye le a kamerát, amikor a Hír TV riportere megpróbált olyan kérdést feltenni, ami nem volt kedvező a politikus számára. A politikust a felesége által vásárolt cégről, illetve az ezzel Hadházy Ákos LMP-társelnök szerint összefüggő, a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló törvényről kérdezte a tévé riportere, mire ő egy betanultnak tűnő szöveget adott elő.

Kósa arról beszélt, hogy milyen remek dolog a nyugdíjas-szövetkezet és Hadházy ezt nem támogatja. „Szerintem ez egy jó ügy, önkéntességen alapul, szükség van rá. Mi a nyugdíjasokat így szeretnénk értékes, hasznos tagként látni a társadalomban. Ezt is gondoljuk róluk, Hadházy Ákosnak más a véleménye, lelke rajta” – mondta a miniszter, mire a riporter próbált visszakérdezni, és a Hadházy által korrupció gyanúja miatt tett feljelentésre terelni a szót.

„Köszönöm szépen, hogy megkérdeztek. Most várjon egy picit, ugyanis ” – mondta Kósa, majd az operatőrhöz fordult, és a kamerára utalva azt mondta: „De, kérem szépen, tegye le!”

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.