Kamu Vona Gábor-honlappal zavarnák össze a választókat

Ál Vona-oldal tűnt fel. A Jobbik vizsgálja, milyen jogi lépéseket tegyen a megtévesztő oldallal kapcsolatban.

MN
2018. 03. 21. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kamu Vona Gábor-honlap tűnt fel a választási kampányban szerdán. Az egyelőre ismeretlen személyek által üzemeltetett internetes oldal egyértelműen megtéveszti a választókat azzal, hogy azt állítja, a párt kész az együttműködésre az ellenzékkel.

Az ál Vona Gábor-oldalon található, a választási együttműködésről szóló írásnak egy szava sem igaz, a www.vonagabor.com honlaphoz a legerősebb ellenzéki pártnak és elnökének semmi köze – fejtette ki közleményében a Jobbik. Hozzátették: a legerősebb ellenzéki párt vizsgálja, milyen jogi lépéseket tegyen a megtévesztő oldallal kapcsolatban.

A Vona Gáborral kapcsolatos valós híreket a pártelnök honlapján ezen a linken találja meg: https://www.vonagabor.hu/. A másik tájékoztatási pont a honlapon kívül a Jobbik elnökének Facebook-oldala, ahol 522 ezer ember követi.

Egyébként az áloldalon megjelent írás szöges ellentéte a Jobbik szándékainak, ugyanis a legerősebb ellenzéki párt mind a 106 egyéni választókerületben indít jelöltet, és nem lép vissza egyetlen ellenzéki képviselőjelölt javára sem.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.