Orbán szerint az ellenzéki jelöltek Soros zsoldosai

A miniszterelnök a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren kampányolt Czunyiné Bertalan Judit mellett.

MN
2018. 03. 22. 5:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A választás legnehezebb kérdése az, hogy nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem olyan ellenzéki jelöltekkel, akik valójában nem a pártok, hanem Soros György jelöltjei – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren egy fórumon, ahol Czunyiné Bertalan Judit fideszes képviselőjelölt mellett kampányolt.

A kormányfő arról beszélt: „2000 fizetett munkatársa – mi zsoldosnak mondanánk – van ennek a hálózatnak, akik azért dolgoznak, hogy olyan kormány legyen Magyarországon, amelyik nem önöket szolgálja. Nekünk ma azt a küzdelmet kell megvívnunk, hogy Magyarországot megvédjük”.

Orbán ismét arról beszélt, hogy „Magyarországból bevándorlóországot akarnak csinálni”, ezért aztán a rendelkezésre álló pénzt nem Dadon, Kisbéren, Bokodon, Oroszlányban és a környékbeli településeken fogják elkölteni, hanem 9 millió forintot adnak majd évente a migránsoknak fejenként. A migránsok szép lassacskán egyre inkább részévé válnak az életünknek; és ismerjük a demográfia törvényszerűségeit, csak idő kérdése, és el fogják tőlünk venni az országunkat – mondta a kormányfő.

Ez az igazi kihívás, amivel szembe kell nézni. „Ha Magyarországot meg akarjuk tartani magyar országnak, akkor nekünk nemzeti kormányra, nemzeti lelkületű képviselőkre van szükségünk, és össze kell fognunk annak érdekében, hogy folytathassuk azt a munkát, amit megkezdtünk” – jelentette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.