Kósa Lajos biztos benne, hogy a józanság győzött

Nagyon nagy küzdelem volt – összegzett a politikus.

MN
2018. 04. 09. 7:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon nagy küzdelem volt – összegezte az országgyűlésiképviselő-választást Kósa Lajos vasárnap éjjel Debrecenben, a Fidesz eredményváró összejövetelén. A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter a 444.hu tudósítása szerint azt mondta: a nagyon magas részvétel azt bizonyítja, hogy az embereket érdekli az ország sorsa, meg akarják védeni saját hazájukat. „Nekünk nincs más dolgunk, mint összefogva a választókkal megvédeni az országot” – fogalmazott.

Kósa Lajos mindenekelőtt a választóknak mondott köszönetet, akik a hazugságok, megtévesztések ellenére józanságukat bizonyítva döntöttek arról, hogy Magyarországot meg kell védeni. Megköszönte annak az 1200 aktivistának a munkáját is, akik Debrecenben közvetlenül segítették a Fidesz–KDNP kampányát.

Lapunk korábban megírta, hogy a fideszes miniszterre 1300 milliárd forintot bízott egy csengeri asszony, és aláírása szerepel egy, az édesanyja részére szóló 800 milliós ajándékozási dokumentumon is. Kósa állítása szerint már 2016 végén, illetve 2017 elején arra a következtetésre jutott, hogy a csengeri „örökösnő” becsapta. A lapunk birtokába került papíron a fideszes miniszter saját maga adta meg anyja adatait, hogy részesülhessen a mesés csengeri örökségből.

A választással kapcsolatos eseményeket, reakciókat továbbra is folyamatosan követjük, percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.