Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Reagált a Heti Válasz főszerkesztője

Borókai Gábor a hetilap netes felületén kommentálta a Simicska Lajos tulajdonolta médiumok sorsának alakulását.

MN
2018. 04. 10. 12:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borókai Gábor főszerkesztő-lapigazgató írását szó szerint idézzük:

„Hírré váltunk. Nem önszántunkból. Együtt emlegettek bennünket a mostani tudásunk szerint megszűnésre ítélt Magyar Nemzettel és Lánchíd Rádióval, megjegyezve, hogy a Heti Válasz sorsa a befektetői érdeklődésen múlik. Ami öröm az ürömben. (Bár nagyon szorítunk a Magyar Nemzet, az egyik legpatinásabb napilap túléléséért is!) Ezért most társat keresünk.

Az újság kiadója és szerkesztősége bizakodva várja a folytatást, hiszen a Heti Válasz úgy is a hetilappiac második legerősebb tényezője tudott maradni, hogy az Orbán–Simicska-háború érzékenyen érintette vásárlói közönségét.

Érzékenyen, de cseppet sem drámaian, bár minden olvasó elvesztése fájdalmas tény.

Szerkesztőségünk még a régi metódus szerint készíti a legfrissebb, csütörtökön megjelenő lapszámot. Ami annyit jelent, hogy a másfél éve tartó kormányzati vesztegzár miatt csak azokkal a szereplőkkel tudtunk interjút készíteni, akik kívül állnak a kommunikációs központ hatókörén, és nem érvényes rájuk a tiltás. Nagyon bízunk benne, hogy ez az abszurd világ megszűnik. Hogy a választási győzelmet aratott Fidesz visszatér a normalitáshoz, és a kormány minden szereplője józan belátása és az információ tartalma szerint dönthet majd arról, hogy mely sajtótermékek közönségéhez érdeke szólni, és melyekhez nem.

Nagyot lépnénk előre.

Mi a jövőben is együttműködésre törekszünk a közélet minden tényezőjével. Nyitott, érdeklődő és az aktualitásokra összpontosító médium kívánunk lenni. Olyan, amely fémjelzi a polgári Magyarországot.

Ha segíteni szeretné törekvésünket, kérjük, csatlakozzon hozzánk, és legyen az előfizetőnk!

Ígérjük, hogy helytállunk a szavunkért!”

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.