Reagált a Heti Válasz főszerkesztője

Borókai Gábor a hetilap netes felületén kommentálta a Simicska Lajos tulajdonolta médiumok sorsának alakulását.

MN
2018. 04. 10. 12:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borókai Gábor főszerkesztő-lapigazgató írását szó szerint idézzük:

„Hírré váltunk. Nem önszántunkból. Együtt emlegettek bennünket a mostani tudásunk szerint megszűnésre ítélt Magyar Nemzettel és Lánchíd Rádióval, megjegyezve, hogy a Heti Válasz sorsa a befektetői érdeklődésen múlik. Ami öröm az ürömben. (Bár nagyon szorítunk a Magyar Nemzet, az egyik legpatinásabb napilap túléléséért is!) Ezért most társat keresünk.

Az újság kiadója és szerkesztősége bizakodva várja a folytatást, hiszen a Heti Válasz úgy is a hetilappiac második legerősebb tényezője tudott maradni, hogy az Orbán–Simicska-háború érzékenyen érintette vásárlói közönségét.

Érzékenyen, de cseppet sem drámaian, bár minden olvasó elvesztése fájdalmas tény.

Szerkesztőségünk még a régi metódus szerint készíti a legfrissebb, csütörtökön megjelenő lapszámot. Ami annyit jelent, hogy a másfél éve tartó kormányzati vesztegzár miatt csak azokkal a szereplőkkel tudtunk interjút készíteni, akik kívül állnak a kommunikációs központ hatókörén, és nem érvényes rájuk a tiltás. Nagyon bízunk benne, hogy ez az abszurd világ megszűnik. Hogy a választási győzelmet aratott Fidesz visszatér a normalitáshoz, és a kormány minden szereplője józan belátása és az információ tartalma szerint dönthet majd arról, hogy mely sajtótermékek közönségéhez érdeke szólni, és melyekhez nem.

Nagyot lépnénk előre.

Mi a jövőben is együttműködésre törekszünk a közélet minden tényezőjével. Nyitott, érdeklődő és az aktualitásokra összpontosító médium kívánunk lenni. Olyan, amely fémjelzi a polgári Magyarországot.

Ha segíteni szeretné törekvésünket, kérjük, csatlakozzon hozzánk, és legyen az előfizetőnk!

Ígérjük, hogy helytállunk a szavunkért!”

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.